Loading...

Φόρμα αναζήτησης

(+30) 223 102 8725 | info@gefyra.com.gr

Διαδικτυακή Εκδήλωση Έναρξης Δράσης “Υποστήριξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Χρυσής Ηλικίας»”

Εικόνα siteadmin

Η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Χαλκίδας σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο Φροντιστών Επιόνη και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει την υλοποίηση του έργου «Υποστήριξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων “Χρυσής Ηλικίας”», στο πλαίσιο του προγράμματος Activecitizensfund. Η διάρκεια του έργου θα είναι 14 μήνες, από τον Απρίλιο 2021 έως το Μάιο 2022.

Το έργο «Υποστήριξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων “Χρυσής Ηλικίας”», θα υλοποιηθεί μέσω δράσεων ενημέρωσης και ανάπτυξης ικανοτήτων σε δημόσιους λειτουργούς στις Περιφερειακές Ενότητες Φθιώτιδας κι Εύβοιας της Στερεάς Ελλάδας. Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθούν δράσεις ενημέρωσης, ενδυνάμωσης και συνηγορίας για τους οικογενειακούς φροντιστές. Άμεσα ωφελούμενοι από τις κύριες δράσεις του έργου θα είναι δημόσιοι λειτουργοί και οικογενειακοί φροντιστές στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Οι δράσεις θα υλοποιηθούν με τη συμμετοχή υπευθύνων χάραξης πολιτικής, φορέων κοινωνίας πολιτών και ΜΜΕ, με πολλαπλάσια οφέλη σε τοπικό και ευρύτερο κοινωνικό επίπεδο.

Για την ενημέρωση σχετικά με τους στόχους και τις μελλοντικές δράσεις του
προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση έναρξης έργου τη
Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 και ώρα 19.00.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε δημόσιους λειτουργούς και επαγγελματίες «πρώτης γραμμής», ενεργούς πολίτες των φορέων της κοινωνίας πολιτών, άτομα τρίτης ηλικίας και οικογενειακούς φροντιστές, και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί σχετικά με την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της «χρυσής ηλικίας» (65+).

Link δήλωσης συμμετοχής:

https://forms.gle/2uDYCPbBGdzeLKdj7

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το Δελτίο Τύπου της εκδήλωσης (επισυνάπτεται).

 

Σχετικά αρχεία: 
ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon deltio_typoy.pdf320.22 KB