Loading...

Φόρμα αναζήτησης

(+30) 223 102 8725 | info@gefyra.com.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ

Εικόνα siteadmin
"ΓΕΦΥΡΑ"

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. πραγματοποίησαν την Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, συνάντηση με σκοπό την ενημέρωση των Κοινωνικών Δομών εντός των ορίων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τις δράσεις της Δομής «ΓΕΦΥΡΑ».

Την συνάντηση χαιρέτισαν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας κ. Χειμάρας Θέμης, ο Προϊστάμενος της Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Λέμας Κωνσταντίνος και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Στ.Ε. κ. Τσελάς Σταύρος.

Παρέστησαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Λεβαδέων κ. Κοσκοβόλη Κατερίνα, ο Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΧ Δήμου Χαλκιδέων κ. Ανυφαντής Σωτήρης, στελέχη του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας καθώς και εκπρόσωποι των Κοινωνικών Δομών της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, των Κέντρων Κοινοτήτων και του Συλλόγου ΑμΕΑ Φθιώτιδας.

Η συνάντηση είχε ως στόχο την ενημέρωση των φορέων σχετικά με τις δράσεις και τις δυνατότητες της Δομής Υποστήριξης Δράσεων Κοινωνικής Ένταξης «ΓΕΦΥΡΑ», αλλά και τη συζήτηση των πρακτικών εκείνων που θα προάγουν τη συνεργασία μεταξύ όλων όσων ενεργούν υπέρ των συνανθρώπων μας, εφαρμόζοντας κοινωνικές πολιτικές με στόχο την εξάλειψη των κοινωνικών ανισοτήτων.

Η ανταπόκριση αλλά και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλων όσων παρευρέθησαν στη συνάντηση έκαναν τον διάλογο ουσιαστικό, εστιάζοντας σε ρεαλιστικά θέματα που αφορούν στο κοινωνικό περιβάλλον της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε ο ρόλος της Δομής «ΓΕΦΥΡΑ» στο συντονισμό όλων των υφιστάμενων δομών και την υλοποίηση κοινωνικών δράσεων.